FOTO / Ştefan Muscă, mistere ascunse din locuinţa inedită. Ce schimbări au avut loc în viaţa celebrului designer

+5 click pentru
galerie

FOTO / Ştefan Muscă, mistere ascunse din locuinţa inedită. Ce schimbări au avut loc în viaţa celebrului designer © Captură Video

Ştefan Muscă este unul dintre cei mai cunoscuţi designeri, cu care ţara noastră se poate mândri. Creaţiile ce-i ies de pe mână sunt demne de vedetele Hollywood. Însă nici spaţiul de lucru nu este mai prejos. Casa creatorului de modă este una cu adevărat spectaculoasă, fiind decorată într-un stil complet inedit. 

Celebrul designer este foarte pasionat de ceea ce face, iar acest lucru este vizibil în orice detaliu din casa sa. Ştefan Muscă este un iubitor al extravaganţelor, fapt pentru care toată locuinţa sa este decorată într-un mod deosebit. Pe lângă caloriferele negre şi pereţii coloraţi în aceeaşi nuanţă şi decoraţi cu schiţe, creatorul de modă este înconjurat de manechine sexy, îmbrăcate cu creaţiile sale.

"Aici e locul unde-mi petrec timpul de dimineaţă de la 7 jumate până seara târziu", a declarat Ştefan Muscă în cadrul emisiunii Acces Direct.

Chiar dacă se bucură de un succes formidabil în modă, lucrurile nu au stat dintotdeauna la fel de bine pentru Ştefan Muscă. Designer-ul a trecut printr-o perioadă mai grea, fapt pentru care a renunţat la pasiunea sa timp de un an de zile. Aceste experienţe neplăcute l-au schimbat foarte mult, punându-şi amprenta asupra stilului său de viaţă.

"Am început să am un stil de viaţă mai sănătos, mai odihnitor", a povestit Ştefan Muscă în cadrul emisiunii.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Ştefan Muscă a mărturisit că deşi are o fiică, doreşte să mai aibă copii, cu siguranţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro