FOTO / Ștefania lui Speak, apariție incendiară în baie! Celebra „Libelulă” s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de infarct!

+3 click pentru
galerie

FOTO / Ștefania lui Speak, apariție incendiară în baie! Celebra „Libelulă” s-a lăsat fotografiată într-o ipostază de infarct! © Instagram

„Libelulo”, cât de fierbinte poți să fii? Ștefania lui Speak le-a încins din nou imaginația bărbaților. De această dată cu o ipostază de infarct, chiar din baie! Iată cum s-a lăsat fotografiată celebra cântăreață!

Speak ești invidiat de toți bărbații! Și cum altfel să fie, ținând cont de cariera lui de succes și de o parteneră pe cât de celebră, pe atât sexy?! 

Dacă până acum nu știați la fel de multe despre Ștefania și Speak, ei bine, odată cu participarea lor la „Asia Express 3”, fanii au putut să-i cunoască și mai bine. Pe lângă faptul că cei doi au dat dovadă de o mare iubire și susținere reciprocă, atenția bărbaților a mai căzut asupra unui „detaliu” important.

Ținând cont de ținutele mulate purtate de Ștefania de-a lungul concursului, optând deseori pentru colanți, masculii i-au putut admira în voie posteriorul extreeeem de bombat și totodată de sexy. Însă nu este singura parte irezistibilă a corpului său.

De curând, „Libelula” le-a arătat fanilor că mai are cu ce se lăuda! Pe lângă un abdomen perfect lucrat, partenera lui Speak are și un bust la fel de sexy! Admiratorii au avut ocazia să-i privească formele pe Instagram, Ștefania fiind protagonista unui cadru de senzație în baie, fiind așezată pe cadă.

„💜 Astăzi este vorba despre relaxare 💜”, a scris focoasa brunetă în dreptul fotografiei postată pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro