FOTO / Surpriză de proporții pentru Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi!” Fiica ei a venit să o susțină

+5 click pentru
galerie

Surpriză de proporții pentru Gabi Cristea! Soțul și fiica sa au venit în platoul „Te iubesc de nu te vezi” © captură video Antena Stars

Mare surpriză pentru Gabriela Cristea, pe finalul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”! Tavi Clonda, alături de frumoasa lor fetiță, Bella Victoria Margot, s-au aflat în platou, pentru a-i aduce moderatoarei un buchet de flori și pentru a o felicita. 

Emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” a prezentat, astăzi, poveștile minunate și interesante de viață ale celor ce vor să-și găsească jumătatea și să creadă din nou în dragoste.

Finalul emisiunii a fost marcat de un moment extrem de emoționant. Tavi Clonda a venit în platoul „Te iubesc de nu te vezi” pentru a-i aduce frumoasei sale soții un buchet de flori. Dar nu a venit singur! Artistul a fost însoțit de minunea lui și a Gabrielei, Victoria, care a părut extrem de încântată că se află la tv.

Cei doi i-au transmis Gabrielei cele mai frumoase gânduri și i-au dat un buchet superb de flori. Gabriela a fost extrem de emoționată și cu greu și-a stăpânit lacrimile de fericire.

„M-ați emoționat foarte tare! Am crezut că ați plecat acasă...Mulțumesc frumos! Mama, ești la televizor, uite, fă-le cu mâna! Asta înseamnă să fii fericit!” a spus Gabriela Cristea.

Pe Gabriela o puteți vedea în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la 18.45.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro