FOTO / Tatăl Simonei Gherghe, fotografie emoţionantă cu nepoata sa. Cei doi le-au topit pe loc inimile internauţilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Tatăl Simonei Gherghe, fotografie emoţionantă cu nepoata sa. Cei doi le-au topit pe loc inimile internauţilor © Instagram

Simona Gherghe este o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Pe lângă o carieră de succes, vedeta se poate lăuda cu o familie minunată, formată din soţul său şi copiii lor minunaţi. Micuţii petrec foarte mult timp cu familia, iar de curând, îndrăgita prezentatoare le-a împărtăşit o fotografie emoţionantă cu fetiţa şi tatăl său.

Simona Gherghe îşi ţine la curent admiratorii cu tot ce se mai întâmplă în viaţa ei prin intermediul reţelele sociale. Recent, vedeta şi-a bucurat fanii printr-o imagine de familie, protagonişti fiind fiica şi tatăl acesteia. 

Tatăl Simonei Gherghe este absolut topit după nepoţica lui. În timp ce stă aşezat, acesta o lasă pe micuţă să se joace în voie cu el, cadru care i-a emoţionat extrem de tare pe internauţi.

"Un bunic şi o nepoată ❤️", a scris Simona Gherghe pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fiica şi tatăl ei.

Admiratorii au rămas profund impresionaţi de această imagine, dovadă fiind faptul că au asaltat fotografia cu mii de like-uri şi comentarii.

"Superb....momente de neuitat! / Un tablou frumos!!de păstrat!!!🤗❤ / Momente unice / O SCUMPĂ !!!😘🎋🎋🎋🎋🎋 / Ce îi face ...îi aranjează părul bunicului💕.. / Cât de frumos! Să fiți sănătos și fericit, alături de familia dumneavoastră frumoasă!❤❤❤ / Un tablou de suflet minunat ❤️❤️ / Ce poate fi mai frumos!🤗😍 / Nepoții sunt ca un balsam pentru sufletul bunicilor 🤗♥️ în general cu bunicii au liber la orice 😅Și eu am și nepoțel și nepoțica sunt departe de mine dar sunt universul meu, îi iubesc maxim!!! Să îți trăiască bebelușii și părinții să se bucure de nepoți!!", sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro