FOTO / Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au trezit cu o vizită surpriză. Victoria este cea mai fericită

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea, o familie fericită © Foto: Instagram

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au o minunăţie de copil, pe Victoria, care le umple casa de bucurie. Este un copil plin de viaţă, fericit şi cuminte, iar părinţii ei nu pot decât să se simtă doi oameni privilegiaţi. Tavi Clonda şi Gabriela Cristea petrec cât mai mult timp alături de fiica lor, iar acum bucuria este dublă.

Familia li s-a mărit cu încă un copil. Nu, nu, frumoasa prezentatoare nu a dat încă vestea cea mare. Micuţul despre care vorbim este nimeni altul decât nepotul celor doi. Cezar, verişorul Victoriei, se află în vacanţă, astfe că micuţul a profitat de timpul liber şi a venit la verişoara sa. Cezar este nepotul lui Tavi Clonda şi al Gabrielei Cristea, iar micuţul se împacă foarte bine cu verişoara sa.

Chiar dacă Victoria este încă mică, cei doi reuşesc să se înţeleagă foarte bine, iar cel mai bun exemplu este imaginea surprinsă de Tavi Clonda. Victoria se joacă cu vărul ei Cezar, care ne arată că se simte excelent la unchii săi.

"Verişorul Cezar, în vizită la Victoria", este mesajul transmis de Tavi Clonda, bucuros că nepoţelul lui se poate cu juca cu fetiţa sa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro