FOTO / Toată lumea o cunoaște pe Doinița Oancea, dar uite asemănarea izbitoare dintre ea și mama sa

+3 click pentru
galerie

FOTO / Toată lumea o cunoaște, dar privește asemănarea izbitoare dintre Doinița Oancea și mama sa © instagram

Doinița Oancea își petrece mai tot timpul pe platourile de filmare pentru serialul ”Sacrificiu”, dar este mereu atentă să nu-și neglijeze nici conturile de socializare. Mereu în contact cu fanii ei, actrița a publicat recent o fotografie cu mama sa ce a strânit imediat curiozitatea urmăritorilor săi de pe Instagram. 

Doinița Oancea se află printre cele mai iubite actrițe de la noi, iar fanii o pot vedea săptămânal în serialul ”Sacrificiu” interpretand rolul Narcisei. Chiar dacă majoritatea timpului și-l petrece pe platourile de filmare, vedeta își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face și deseori le împărtășește fotografii nemaivăzute cu ea din copilărie.

Astăzi, Doinița a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care este alături de mama sa. Cele două seamănă de minune și abia dacă pot fi deosebite. Tot timpul actrița a vorbit la superlativ despre persoana care i-a dat viață și mereu s-a mândrit cu ea, persoana care o susține necondiționat în orice alegere ar face. 

Invitată în urmă cu ceva timp în platoul Răi da Buni de la Antena Stars, Doinița Oancea a început să plângă atunci când a început să vorbescă cu Mihai Morar despre mama ei, semn că relația dintre cele două este una foarte apropiată și extrem de strânsă. 

Doiniţa Oancea, despre relaţia cu iubitul ei

Doiniţa Oancea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr chipeş, care nu își are job-ul în lumea mondenă. Actriţa este destul de discretă atunci când vine vorba despre bărbatul cu care se iubește și consideră că este mai bine să își țină relația pentru ea și s

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro