FOTO / Uau! Cât de bine arată Cristina, soția lui Andrei de la MPFM! Focoasa brunetă face furori cu formele sale 

+6 click pentru
galerie

FOTO / Uau! Cât de bine arată Cristina, soția lui Andrei de la MPFM! Focoasa brunetă face furori cu formele sale © arhivă

Uau! Cristina, ești chiar tu?! Cât de bine arată soția lui Andrei de la MPFM! Focoasa brunetă a înnebunit toți bărbații cu formele sale apetisante!

Andrei de la ”Mireasă pentru fiul meu” este un bărbat norocos, căci are o iubită pe măsură. Cu toate că anii pun adesea o amprentă dură pe înfățișarea unor persoane, ei bine, despre Cristina nu putem spune același lucru. Focoasa brunetă s-a transformat radical și arată demențial de bine, având o siluetă demnă de invidia tuturor. 

Cât despre forme.. mai are rost să spunem ceva? Soția lui Andrei face furori în mediul online, reușind să înnebunească toți bărbații. Buze, sâni, iar din spate.. mamă, mamă, fosta concurentă este o surpriză plăcută de fiecare dată, iar fotografiile atașate în galerie vorbesc de la sine!

Și Andrei s-a schimbat

Același lucru putem spune și despre Andrei, căci și el a trecut prin mai multe schimbări. Tânărul și-a lăsat plete, barbă, iar sala i-a devenit cea de-a doua casă. Și chiar dacă multă lume îl apreciează oricum, există persoane care l-au criticat dur pentru noul său look. Deranjat de toate gurile rele și comentariile negative, fostul concurent a pus piciorul în prag și a reacționat. 

”Stiti ce ma deranjeaza? Nu faptul ca sunt criticat de cei tineri, ci faptul ca sunt anumite persoane, doamne de fapt, trecute prin viata, care merg la ,,biserica”, se roaga, care ar trebui sa fie cele mai intelepte, blande si cu credinta in inima.... Faptul ca comenteaza asa urat imi arata cate educatie au cules din viata si cat de inteligente sunt”, a scris el în dreptul unei fotografii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro