FOTO / Valentina Pelinel, momente emoţionante în ziua nunţii, cu fiul ei! "Sufletul mamei"

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel © Facebook

Valentina Pelinel urmează să devină mamă pentru a doua oară, dar nu îşi neglijează nicio secundă fiul de doi ani, Milan, pe care îl iubeşte extrem de mult şi, alături de care, a postat o poză impresionantă, din ziua nunţii.

Valentina Pelinel a trecut prin multe cumpăne alături de Cristi Borcea până să ajungă să aibă viaţa liniştită de acum. Deşi problemele nu încetează să apară, Valentina Pelinel ştie care este locul, unde poate trage o gură mare de aer: în braţele fiului său!

Recent, Valentina Pelinel a postat pe Facebook o poză impresionantă alături de Milan, fiul ei, pe care îl ţine strâns la piept. Privirea ei exprimă o dragoste profrundă pe care o poate purta o mamă pentru fiul ei.

Şi, pentru a întări şi mai mult sentimentele de mamă recent descoperite, Valentina Pelinel a ales şi o descriere încărcată de emoţie.

"Cel mai încăpător şi mai sigur loc din lume este sufletul mamei." #Milan, a scris Valentina Pelinel.

Cristi Borcea a fost ridicat de procurorii DIICOT

Cristi Borcea se confruntă cu noi probleme, la puţin timp după ce a ieşit din închisoare. Mai multe percheziţii au avut loc în locuinţa fostului şef al lui Dinamo. Percheziţiile au ca scop un grup infracţional cu legături în spălarea de bani şi evaziune fiscală. Prejudiciul în acest caz este de 40 de milioane de lei. 

Grupul infracţional ar fi constituit din mai multe persoane, printre care şi Cristi Borcea. Ei sunt acuzaţi că au încheiat contracte fictive în cadrul societăţilor comerciale pe care le aveau. Alături de alţi bărbaţi, Cristi Borcea ar fi disimulat transferul banilor rulaţi în "cascadă". 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro