FOTO & VIDEO / Gestul emoționant făcut de Andreea Marin. "Mergeți cu toții acasă și dați-vă măștile jos"

+8 click pentru
galerie

Andreea Marin la eveniment © facebook

Andreea Marin a fost prezentă la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. "Fosta zână" le-a provocat pe femeile din sală la un mic "joc". A invitat o voluntară din public care să își spună povestea și care mai apoi trebuia să aleagă un obiect de pe masă. Andreea Marin a fost oglinda invitatei și a imitat cu exactitate tot ceea ce a făcut invitata. Femeia a ales șervețelele demachiante pe care le-a folosit pentru a-și curăța fața, lucru pe care și Andreea Marin l-a făcut.

"Mă bucur ca ai ales asta pentru ca nici eu nu m-am demachiat niciodata în fata camerelor de luat vederi", a spus Andreea Marin.

Apoi a venit rândul Andreei să aleagă un gest pe care "coechipiera" ei să-l facă. Andreea Marin a ales să își dea peruca jos, în semn de solidaritate față de femeile diagnosticate cu o boală necruțătoare, stârnind emoție și lacrimi printre cei prezenți în sală.

"Ea nu e un om pregătit pentru asta așa că am simțit nevoia să fac asta. Vreau ca energia acesto femei pe care le-am cunoscut astăzi să ajungă la femeile din toate colțurile țării. Le sfătuiesc să meargă la medic și să aibă curajul să-și dea masca jos", a fost răspunsul Andreei Marin după ce a fost întrebată de ce a ales să facă acest gest.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro