FOTO & VIDEO / Lorelai Moşneguţu. cântăreaţa fără mâini, a început liceul. Cum a fost primită de colegi

+2 click pentru
galerie

Lorelai Moşneguţu © captură Antena Stars

Lorelai Moșneguțu, cântăreața fără mâini, cu voce de aur a început liceul. Lorelai Moșneguțu a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da Buni", prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Talentata cântăreaţă care a impresionat intreaga Românie cu talentul şi voinţa ei s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Lorelai a făcut dezvăluiri emoţionante din primele zile petrecute pe băncile liceului.

Lorelai Moșneguțu a dezvăluit faptul că a avut o vară plină de aventuri. Ea a spus că a fost la mare, unde s-a distrat de minune, dar a vizitat şi Brazilia, unde a fost invitată să cânte cu ocazia unei mari strângeri de fonduri pentru oamenii care suferă de boli rare.

"Am intrat la cel mai bun liceu de muzică din Târgovişte. Am avut media 8 şi la capacitate. Proba de canto de la liceu am luat-o cu 9,80. A fost foarte frumoasă vara asta. Am fost la mare şi luna trecută am fost în Brazilia. Am fost invitată de un domn preşedinte să cânt timp de jumătate de oră pentru o strângere de fonduri pentru persoanele cu boli rare. Am fost în San Paolo. M-am dat în roller coaster în satul de vacanţă. (...) Mă înţeleg foarte bine cu colegii mei. Doamna dirigintă s-a bucurat foarte mult şi m-au dat exemplu colegilor. Am scris nouă cărţi. Momentan fiind văzută în Brazilia am fost invitată şi în California şi Franţa. Voi susţine săptămâna viitoare un concert caritabil. (...) deja am rezervat restanurantul unde voi ţine petrecerea de ziua mea la sfârşitul lunii. Îmi voi face o zi cu prietenii mei. Nu-mi doresc ceva anume. Vreau să mă distrez alături de prieteni. Toti profesorii sunt foarte amabili cu mine.", a spus Lorelai Moşneguţu în cadrul emisiunii "Răi da Buni".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro