Fotografie emoționantă cu Dana Rogoz, după ce a anunțat că e din nou însărcinată. Trecerea dintre ani a surprins-o într-un mod inedit

+3 click pentru
galerie

Fotografie emoționantă cu Dana Rogoz, după ce a anunțat că e din nou însărcinată. Trecerea dintre ani a surprins-o într-un mod inedit © instagram

Dana Rogoz se bucură de o perioadă frumoasă în viața sa. Recent, vedeta a anunțat că este din nou însărcinată, iar acum este în al noulea cer. Actrița a ales să petreacă Revelionul departe de țară, la temperaturi calde. 

Dana Rogoz are parte de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta poartă în pântace un nou copil ce va veni pe lume în doar câteva luni. Împreună cu soțul său și primul copil al cuplului au ales să întâmpine Noul An departe de țară, departe de vremea rece, tocmai în Sri Lanka. 

Ajunși acolo au avut parte de o surpriză de proproții din partea apropiaților. Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și copiii lor în același loc, iar petrecerea de Revelion au avut-o împreună.

Adela Popescu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu viitoarea mămică, iar ulterior a adaugat o fotografie și cu copiii lor care au o strânsă prietenie la fel ca și a lor. ”Cu Danuca și fetița ei în seara de Revelion. ❤️ Când ne-am făcut mari? Când?”, a scris Adela în dreptul fotografie fiind uimită de cât de repede a trecut timpul și cât de lungă este prietenia lor. 

Dana Rogoz și-a anunțat public sarcina

Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor că este foarte fericită și le-a spus și care este sexul copilului pe care îl poartă în pântece: fetiță! Vedeta a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram, iar fanii au fost în delir.

"DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!" a scris Dana Rogoz.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro