Fotografie emoționantă cu familia Andreei Bălan. Artista este în culmea fericirii

+3 click pentru
galerie

Fotografie emoționantă cu familia Andreea Bălan. Artista este în culmea fericirii © facebook

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Cântăreața are parte în sfârșit de familia la care visa din totdeauna. Acum se poate bucura de un soț care o iubește foarte mult, dar și de două comori, micuțele: Ella și Clara.

Andreea Bălan are parte de familia la care a sperat din totdeauna. Dacă a trecut prin multe perioade grele în viața sa, acum artista se poate bucura în sfârșit de cea mai frumoasă perioadă. În urmă cu aproape două luni, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea, cel cu care are și două fetițe care le seamănă de minune: Ella Maya și Clara Maria. Cei doi se ocupă foarte mult de copiii lor și petrec foarte timp alături de ele. 

Astăzi, Andreea Bălan împreună cu familia sa au ieșit în mall acolo unde au fost cu fetițele la cumpărături. Cântăreața a postat pe contul său de socializare o imagine prin care își lasă fanii fară cuvinte. Aceasta apare alături de George Burcea, dar și cele două fetițe. Frumoasa artistă a menționat în descriere cât de fericită și de împlinită este: „Mai mult decat implinita❤️ Familia mea”

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, în luna martie

Ajunsă în sala de naștere pentru a-i da viață micuței Clara Maria, Andreea Bălan a făcut stop-cardio respirator, însă medicii au reușit să o aducă pe artistă la viață. Perioada respectivă a fost grea pentru Andreea Bălan, mai ales că ulterior a mai trecut prin două operații, deoarece au apărut complicații. Cântăreața a trecut cu greu peste tot ce s-a întâmplat, mai ales că fizic, dar mai mult și psihic era dărâmată

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest