Fotografie emoţionantă cu nepotul şi copiii lui Florin Salam. Cum se bucură artistul de familie după retragerea din muzică

+3 click pentru
galerie

© instagram.com

Florin Salam a ales să se retragă din lumea muzicală pentru o perioadă pentru a avea grijă de sănătatea sa, dar şi pentru a avea timp de celelalte lucruri ce îl fac fericit. Cântăreţul îşi dedică acum mai mult timp pentru familie, iar asta se poate observa din imaginile de pe contul său de socializare.

După ce a anunţat în mod public că pentru o perioadă se va retrage din muzică, Florin Salam este mai preocupat de familia sa şi îşi petrece mai mult timp cu oamenii dragi. Artistul a postat o fotografie pe contul său de socializare ce îl surpinde alături de copiii săi, dar şi de nepot. Din fotografie se poate observa că manelistul este împreună cu fiica sa, Betty, dar şi de copilul acesteia, precum şi cu al treilea copil al artistului din relaţia sa cu Roxana Dobre. Întreaga familie a ieşit în oraş la un loc de joacă pentru copii, iar pe chipurile acestora se poate vedea fericirea. Cântăreţul are cinci copii, trei din relaţia cu Roxana Dobre şi doi din relaţia precedentă. 

Florin Salam, adevărul despre probleme de sănătate.

Cântăreţul a vrut să îşi lămurească fanii în legătură cu problemele sale de sănătate, dar şi cu retragerea sa din muzică:

"Salut, prieteni! Ce faceți? Vă salut, de aici, din Viena, dintr-un loc foarte frumos. Ce spuneți, arăt și eu bine? Sunt și eu mai sukar, un pic? Cred că da, ce înseamnă odihna? Odihna e bună pentru orice om care muncește cu adevărat. Trec direct la subiect. Citesc ce se mai scrie prin presă, mă mai uit și la televizor, sunt fel și fel de zvonuri neadevărate și de aceea am intrat. Voi știți că eu nu intru oricând să vorbesc, apar doar să cânt. E foarte importat pentru oamenii care mă iubesc și mă respectă să afle despre mine ceva foarte important. Știți că am făcut o pauză, nu m-am simțit bine, vocal în primul rând. Iar eu nu pot să merg să cânt undeva unde nu sunt în stare să cânt să iau banii de la oameni. Știți că sunt cel mai bine plătit artist din România și dacă nu pot să când nu pot să iau banii oamenilor. Pentru faptul ăsta am zis să fac o pauză vocală, să fac un tratament pentru voce. Sunt bine, sunt sănătos, chiar nu-mi vine să cred că după 20 de ani de carieră și mai ales cum am muncit eu, cum n-a muncit nici un lăutar din istorie. Să cânți patru cântări pe zi minim și toate numai în forță și băutura care s-a consumat și oboseala. Că noi mai și bem, mai bei cu nașul mare, cu ginerică, cu socrul mic, socrul mare. Uite că după atăția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu zece ani. Îmi cer scuze celor care m-au criticat și să se bucure cei care mă iubesc. Și peste o săptămână să arăt mai tânăr cu încă zece ani. Asta e viața, oameni buni, sunt bine, am doar puțin probleme cu vocea. În continuare fac tratament, o să-mi revin. O să anunț când voi reveni pe scenă. Nu doresc nimănui decât să fie bine. Nu vă mai permiteți, mă, cei care spuneți că sunteți frații mei, să vorbiți minciuni. Eu nu am frați, îi am doar pe copiii mei și familia mea. N-am frății, am doar câțiva prieteni. Vă anunț eu când revin.", a spus Florin Salam, într-un video postat pe Instagram de Betty Stoian. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro