Francisca Dulceanu s-a cununat religios cu Bogdan! Declarații emoționante înainte de eveniment

+2 click pentru
galerie

Francisca Dulceanu s-a cununat religios cu Bogdan, soțul ei! Declarații emoționante înainte de eveniment © Facebook

Nuntă mare în showbiz! Sâmbătă, 7 septembrie, Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu s-au cununat religios, iar apoi au organizat o petrecere de nuntă cu sute de invitați. 

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu s-au cununat civil în urmă cu un an, iar de atunci au pus la punct o nuntă de vis, așa cum bruneta și-a dorit dintotdeauna. Nu de puține ori a declarat că va fi un evenimen grandios. 

"Când a zburat timpul?...🥺
Mă încearcă tot felul de stări...toate sunt emoții frumoase, presărate cu puțin (mai mult) stres, cu insomnii, ulei de levănțică, câte un calmant/2,3, câte o lacrimă pe alocuri, câteva kg în minus (asta chiar era binevenită) 500 de liste cu invitați, alte 45688 de liste cu mese cu invitați, 1225677 de printscreen-uri în telefon cu decor de nuntă, pantofi pentru mireasă, accesorii tot pentru mireasă, etc etc...
Nu am avut deloc timp nici de story-uri, nici de postări, nici de selfie-uri, nici de mâncare, nici de somn! Am fost atât de prezentă în zilele astea în tot ceea ce am făcut, încât cred că astea-s de fapt, emoțiile alea adevărate...când nu prea îți arde sa mai faci altceva, sau efectiv nu ai timp pe lângă. 
7 Septembrie, te anunț de pe acum că te așteptăm cu sufletul la gură! 🥺💞"
, a scris Francisca Dulceanu vineri, cu o zi înainte de nuntă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Day!!! ❤️ Dress: @luizaluada Make-up: @staicu_catalina

O postare distribuită de Francisca 🎤🎼 (@franciscaofficial) pe

În urmă cu câteva luni, Francisca vorbea despre o posibiliă mutare din țară

După nuntă şi-ar dori să se mute definitiv în Los Angeles, iar dacă nu vor reuşi să facă asta, o să meargă acolo destul de des pentru diferite colaborări.

"A fost aşa de frumos şi aşa de emoţionant. A fost într-un haos, nu am putut dormi vreo patru zile înainte. Nu ne aşteptam să ne fie atât de mulţi oameni alături. Eu vin dintr-o familie foarte mare. Am 30 de verişori din partea mamei. Au fost 130 de rude, prieteni. La nuntă preconizăm undeva la 500-600 de persoane. Am programat totul cu o lună şi ceva înainte. Sperăm să ne mutăm în LA în câţiva ani. Dacă nu ne mutăm definitiv măcar să mergem periodic acolo. Mi-ar fi greu să stau departe de familie", a spus Francisca Dulceanu atunci, 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro