Fratele Ilenei Ciuculete iartă, dar nu uită ce i-a făcut Cornel Galeș: "M-am descurcat și mă mai descurc"

Fratele Ilenei Ciuculete iartă, dar nu uită ce i-a făcut Cornel Galeș: "M-am descurcat și mă mai descurc" © Arhiva

Nici în al 12-lea ceas fratele Ilenei Ciuculete nu vrea să îngroape securea războiului. Aurel Ciuculete și Cornel Galeș s-au certat luni de zile, iar acum bărbatul nu și-a schimbat părerea despre fostul lui cumnat, nici după ce acesta a murit într-un tragic accident de mașină. 

Fratele Ilenei Ciuculete a rămas șocat atunci când a aflat că fostul său cumnat s-a stins din viață și, chiar dacă a trecut ceva timp de când nu s-au mai văzut, bărbatul spune că nu poate ierta cât de mult i-a greșit Cornel Galeș lui și familiei sale. "Sunt șocat. Îmi pare rău de el, de ceea ce a pățit, dar nu pot uita ce le-a făcut mamei mele, surorii mele și copiilor ei, inclusiv mie. Mie, hai, treacă-meargă, că m-am descurcat și mă mai descurc, dar lor... Dumnezeu să fie alături de el!", a declarat Aurel Ciuculete, pentru click.ro.

Nu va putea fi repatriat?

Există probleme în privința repatrierii trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș. El și-a dorit să își doarmă somnul de veci alături de Ileana Ciuculete sau "zânica," așa cum o alinta, însă până la acel moment mai e cale lungă. Și asta pentru că blonda Vio s-a lovit de câteva impedimente când a ajuns în Spania.

Mai întâi, nu a reușit să intre în locuința unde a stat Cornel Galeș, pentru a-i lua actele. Apoi, Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, a mărturisit că există o mare posibilitate ca Viviana să nu dorească să suporte cheltuielile necesare repatrierii. "Nici nu știu dacă poate, fără o semnătură de la rudele lui. Dar, chiar și așa, nu știu dacă va dori să plătească atât de mult, nu îi mai lega nimic. Mă rog la Dumnezeu să se poată, dar nu ține de mine, ține doar de ea dacă vrea să plătească atât.", a declarat Doina Belu, conform wowbiz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro