FOTO & VIDEO / "Fratele" lui Puya, condus pe ultimul drum. Florin Salam a cântat la căpătâiul mortului

+3 click pentru
galerie

Imagini de la înmormântare © facebook

Răzvan Lucan, al cărui trup a fost găsit în cursul zilei de luni în camera de hotel fără suflare, a fost înmormântat, astăzi, la cimitirul Berceni 2. Înmormântarea a fost transmisă live pe reţelele de socializare, iar îndrăgitul artist Florin Salam a cântat la căpătâiul răposatului.

Cei prezenți la înmormântare au fost îmbrăcați în haine de doliu, pe care aveau imprimate o fotografie cu Răzvan Lucan, alături de textul "Vei rămâne mereu în sufletele noastre!".

Răzvan Lucan, tânărul pe care Puya îl considera ca un frate, a fost găsit mort în camera sa de hotel acum câteva zile. Anchetatorii nu au exclus nicio variantă, chiar dacă prima ipoteză ar indica faptul că bărbatul ar fi ingerat substanţe interzise într-o cantitate mare.

Răzvan Lucan a fost înjunghiat de un temut interlop, la începutul acestui an. În urmă cu aproximativ 10 ani, Răzvan Lucan a fost implicat într-un dosar din Italia, împreună cu alţi doi tineri, care se pretindeau miliardari ruşi cu intenţii de a cumpăra cubul AS Roma. Găsit fiind de către autorităţi, bărbatul deţinea asupra sa cărţi de credit furate, cu benzi magnetice contrafăcute, ce i-au fost confiscate ulterior.

Știre în curs de actualiazare

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro