Flick şi Popescu testează cele mai scumpe şi mai puternice maşini! Fraţii Tate şi-au adus bolizii la Star Matinal

+2 click pentru
galerie

Flick şi Popescu testează cele mai scumpe şi mai puternice maşini! Fraţii Tate şi-au adus bolizii la Star Matinal © captură video

Fraţii Tate au adus cele mai scumpe şi mai puternice maşini în direct, la Star Matinal. Flick şi Popescu le-au testat şi s-au bucurat de sunetul motoarelor puternice. 

Fraţii Tate au un Lamborghini Huracan şi un Velvet McLaren 720s în valoare de câteva sute de mii de euro. Au venit împreună la Star Matinal şi le-au parcat în dreptul platoului de filmare, acolo unde prezentatorii Flick şi Popescu, însoţiţi de Roxana, s-au distrat şi s-au bucurat de cele două autoturisme de lux. 

Fraţii Tate, Tristan şi Cobra, au afaceri împreună şi câştigă o mulţime de bani. În urmă cu un an, Cobra a vorbit despre succesul familiei lui. 

"Uneori ești în spiritul petrecerii la ora 4 dimineața. Dar în acelaşi timp lucrezi pentru un contract de 350.000$. Partenerul tău de afaceri este obosit, dar este ieșit în club oricum pentru că este prea bogat să doarmă. Femeile te iubesc cu toate că tu stai cu ochii în telefon. Se numește “multifuncțional”. Oamenii cred că afacerile de acest gen se fac la cină sau în birou. În realitate este vorba despre foarte multe mesaje și uite așa banii apar în conturi. Lumea e de rahat. Banii sunt de rahat. Sunt doar oameni de sus care vorbesc între ei. “Dușmanii” fac afaceri și le spun oamenilor de sub ei să coboare să facă o muncă reală. Cei de mai sus se pliază perfect pentru un război. Unii oameni fac profit pur și simplu. Nu contează cine moare. Nu contează cine “câștigă”", a fost mesajul transmis de Cobra Tate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro