Ramona Olaru, mai decisă ca niciodată! "Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie"

Frumoasa Ramona Olaru mai decisă ca niciodată! "Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie" © Instagram

Nu toate divorţurile au efect negative asupra persoanelor implicate. Într-unele din cazuri, persoanele pot înflori, regăsindu-şi fericirea cândva pierdută. Pare să fie şi cazul asistentei TV, Ramona Olaru, care pare mai decisă niciodată să-şi transforme viaţa într-o poveste cu un final extrem de fericit!

Asistenta de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" zâmbeşte foarte des în ultima perioadă, mai ales după ce a scăpat de "complicaţii". Este curtată de craii vânjoşi ai showbizz-ului românesc, dar nu se grăbeşte să se etaleze în preajma vreunuia mai mult decât este cazul. Cu toate acestea, zvonurile circulă.

Recent, Ramona a postat o fotografie pe Instagram în care vrea să arate tuturor că este motivată să reuşească în viaţă, indiferent de obstacolele pe care le va întâlni. Are mare încredere în forţele ei şi este sigură că va reuşi să-şi atingă toate obiectivele pe care şi le impune de acum încolo. Fotografia este făcută la mare şi are descrierea extrem de sugestivă, cu trimitere la ambiţiile sale: "Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie", a scris Ramona Olaru.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest