Cariera lui Fuego nu a fost tot timpul roz! Ce spune artistul despre momentele în care a simțit că nu mai poate continua: „Eu nu sunt o vedetă” VIDEO„

+3 click pentru
galerie

Cariera lui Fuego nu a fost tot timpul roz! Ce spune artistul despre momentele în care a simțit că nu mai poate continua: „Eu nu sunt o vedetă” VIDEO„ © captură video

Simpaticii moderatori de la „Star Matinal”, Nasrin și Andrei Ștefănescu l-a avut azi ca invitat pe îndrăgitul Fuego, care a povestit totul despre carieră, copilărie, dar și despre relația pe care o are cu Irina Loghin. 

Pe mulți artiști, succesul îi schimbă. Nu este, însă, cazul lui Fuego, căci acesta a rămas același om modest, plin de viață și extrem de apropiat de fanii lui din întreaga Românie și nu numai. La „Star Matinal”, Fuego a povestit că succesul nu l-a schimbat și se bucură enorm atunci când mai schimbă câte o vorbă cu bătrânele din piață, cu copiii și cu tinerii care îl admiră. 

„Eu nu sunt o vedetă și nu-mi place cuvântul acesta, eu sunt un artist. De obicei, succesul schimbă oamenii. Nu cred că e cazul meu, eu am rămas la fel, un om care vorbește cu bătrânica de 83 de ani din piață, cu copiii, cu tinerii care vin în sala de spectacole. Muzica mea este o muzică ce are melodie, un text aparte. Cel mai greu este să te menții! Nu am clacat vreodată pe scenă, dar uneori poate eram extrem de obosit și ziceam că nu mai pot, dar după 3 zile mă porneam la drum. Dacă stau acasă mai mult de 3 zile...așa ne-am învățat!” a povestit Fuego, la „Star Matinal”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro