Fuego, despre marea suferinţă a vieţii lui. "A fost un chin pentru mine, am avut un şoc"

+3 click pentru
galerie

Fuego, despre marea suferinţă a vieţii lui. "A fost un chin pentru mine, am avut un şoc" © Foto: Facebook

Fuego este unul dintre cei mai iubiţi artişti din showbiz. Este un artist complet, dedicat şi pasionat de tot ceea ce face. Înainte de a deveni, însă, celebru Fuego a plecat de jos şi nu a avut deloc o copilărie uşoară.

Într-un interviu la Antena 1, Fuego a recunoscut că nu i-a fost uşor să ajungă unde este astăzi, dar cu multă muncă şi, mai ales, cu foarte mult sprijin din partea mamei sale, a ajuns să devină un nume în muzica românească. În plus, Fuego a povestit şi cât de greu i-a fost să plece din oraşul natal pentru a se muta la Bucureşti.

CITESTE SI: Cu ce fructe a slăbit Fuego 15 kilograme. Artistul dezvăluie secretul dietei lui

”Trebuie să vă spun că înainte să intru în platou am ascultat-o pe Lidia vorbind despre mama ei, iar copilăria noastră se aseamănă. Am muncit pe brânci ca să fim în fața publicului. Vorbim amândoi ardelenește, nu vreți să știți asta. Eu cred că dacă nu eram mama și azi eram în fața blocului, în Turda. A fost un chin pentru mine să plec de lângă oamenii pe care-i cunoșteam. Am avut un șoc când am aflat că trebuie să vin la București”, a spus Fuego.

 

O.P

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro