Fuego, foarte nervos după ce s-a scris că a murit: "Mortul vine mâine în platou"

+3 click pentru
galerie

Fuego © Facebook

Familia lui Fuego a trecut prin clipe cumplite marţi seară, după ce în mediul online a apărut o ştire falsă, conform căreia artistul ar fi murit. Nimic adevărat! Fuego este bine, nu a fost implicat în niciun accident rutier.

În direct, la "Răi da' buni", Fuego a povestit drama prin care trece de câteva ore, de când a apărut peste tot ştirea falsă, conform căreia artistul a murit. Imediat cum a aflat, artistul şi-a sunat mama şi bunica. 

"Pe mine mă sună telefoanele de două ore, mă gândesc şi eu că mai am o mamă, o bunică care pot să fac infarct pe loc. Eu mi-am clădit întotdeauna cariera pe corectitudine încercând să mă ţin departe de lucrurile urâte. Dacă până acum am refuzat să intru în polemici, glume proaste, pentru că s-a ajuns prea departe le promit celor care au scris că îi voi acţiona în judecată", a spus Fuego, în direct, la Antena Stars, după ce s-a spus că a murit.

"Am sunat la mama, la bunica, să anunţ că totul e în regulă, că nu am avut un accident şi nu s-a întâmplat, nimic adevărat. Mortul vine mâine în platou", a mai spus Fuego, după aparţia ştirii conform căreia a murit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro