Fuego, dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu. "Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru"

Fuego, dezamăgit după moartea Tamarei Buciuceanu. "Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru" © Facebook / Youtube

Decesul marii actriţe, Tamara Buciuceanu, a provocat multă durere în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. Mereu caldă şi hotărâtă, Tamara Buciuceanu a fost un exemplu de frumuseţe, talent şi respect pentru toată lumea.

Toţi cei care au avut bucuria să o întâlnească au avut ceva de învăţat de la marea doamnă a teatrului românesc, din această categorie făcând parte şi Fuego. Artistul a postat un mesaj dureros pe Facebook, în care trage un semnal de alarmă. Fuego vrea să scoată în evidenţă faptul că nu e suficient ca după moartea unui artist să ieşim în faţă şi să spunem lucruri frumoase despre acesta. Ceea ce trebuie făcut este ca în tmpul vieţii lor, marii artişti, actori şi marile personalităţi, în general, ar trebui să primească mai multă atenţie din partea tuturor.

"Sunt foarte afectat de pierderea doamnei Tamara Buciuceanu. Știu că nici de data asta nu vom învăța mare lucru. Știu că nu-i vom prețui mai mult pe marii noștri actori, care pleacă și ne lasă mai săraci, pentru că ne place parcă să nu ne respectăm la justa valoare marile personalități", a scris Fuego.

De asemenea, Fuego a vorbit şi despre lucrurile importante pe care le-a învăţat de la Tamara Buciuceanu, şi, mai ales, a povestit care au fost învăţăturile pe care doamna teatrului românesc i le-a transmis.

"În vizitele mele din ultimii ani la marea doamnă a teatrului românesc, aceasta mi-a oferit niște lecții, pe care acum, mai mult ca niciodată, le conștientizez și cred în ele. Mi-a spus că trebuie să mă înconjor de oameni de calitate, care să mă merite, care să nu-mi zâmbească în față dacă au anumite beneficii de pe urma mea, iar apoi, pe la spate, să mă înjunghie, să mă vândă altora și să mă vorbească fără pic de resentimente. Iar eu, din păcate, am mulți astfel de oameni prin preajmă! Și chiar dacă-s călit, nu mă învăț niciodată minte că trebuie să filtrez prietenii sinceri, care-s foarte puțini, că trebuie să mă încred mai puțin în oameni și să nu mai sar mereu când au nevoie de ajutor, pentru că pe mine, în final, nu mă ajută nimeni! Asta e viața cumva, cu bune și rele, cu dezamăgiri și loviri, și tocmai de asta trebuie să fim selectivi!", a scris Fuegi pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro