Fulgy, fiul Clejanilor, declaraţii dureroase după ce a pierdut un suflet drag! "Sunt într-un stres de când mă trezesc până dorm"

+3 click pentru
galerie

Fulgy, fiul Clejanilor, declaraţii dureroase după ce a pierdut un suflet drag! "Sunt într-un stres de când mă trezesc până dorm" © Captură Video

Fiul Clejanilor este disperat! După ce a anunţat că oferă 8.000 de lei recompensă pentru găsirea pisicii sale, Fulgy a făcut primele declaraţii în urma acestei pierderi dureroase. 

Din păcate, Clejanii au început anul cu o veste proastă. Fiul lor, Fulgy, a pierdut una dintre cele mai dragi fiinţe, pe Chanel, pisica sa de doar câteva luni. Invitat la "Răi da' buni", vedeta şi-a exprimat regretul printr-o intervenţie telefonică, susţinând că şi nu-şi va găsi liniştea până ce nu o va avea din nou lângă el.

"Sunt într-un stres de când mă trezesc până dorm, pentru că pur şi simplu puiuţul meu nu e lângă mine", a declarat Fulgy la "Răi da' buni".

Întâmplarea nefericită a avut loc acum câteva zile, când Fulgy se afla cu animăluţul afară. Potrivit spuselor vedetei, pisica a dispărut din cauză că nu a fost suficient de atent cu ea şi s-a concentrat pe telefonul mobil. Astfel, Chanel a dispărut la doar câţiva metri de casă.

"A dispărut de vreo patru cinci zile şi m-am bucurat de ea. E fată, o cheamă Chanel. M-am bucurat de ea doar două zile, pentru că din neatenţie se întâmplă greşeli. Şi le regret până la urmă. Şi pentru o pisică şi pentru un om, dar pentru altceva...", a mai spus Fulgy în cadrul emisiunii.

Cu toate că a trecut ceva timp de când pisica vedetei a dispărut, Fulgy crede că aceasta este vie şi speră ca în curând să o poată avea înapoi.

"Pisica e vie pentru mine", a spus Fulgy, încrezător că îşi va regăsi pisica.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro