Băiatul Clejanilor, pe masa de operație! Imagini teribile făcute publice de Fulgy, pe care nimeni nu le-a uitat

+3 click pentru
galerie

Băiatul Clejanilor, pe masa de operație! Imagini teribile făcute publice de Fulgy pe care nimeni nu le-a uitat © captură video, Facebook

Fulgy, băiatul Clejanilor, a fost la un pas să își piardă o mână în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a lovit destul de tare. Tânărul făcea publice în acea perioadă imagini șocante cu el, chiar de pe masa de operație.

Îm luna septembrie 2015, Fulgy publica un filmuleț cu el, în spital, înconjurat de medici și asistente. La un moment dat a arătat și mâna lui stângă pe care avea o rană destul de urâtă. Nu s-a speriat, era chiar calm! Fulgy era amuzat de ceea ce i se întâmplă, deși pentru cei din jur cu siguranță au fost momente de panică. 

Fulgy nu a vrut atunci să dea foarte multe detalii cu privire la ceea ce i s-a întâmplat. Ulterior și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, semn că a trecut cu bine peste problema respectivă. 

Fulgy, încă un episod cu care și-a speriat prietenii

În februarie 2017 Fulgy a ajuns la spital. Margherita, sora lui, a povestit atunci ce s-a întâmplat cu mezinul familiei. ”Am fost nevoiți să chemăm, de urgență, Ambulanța. Ne-am speriat foarte tare. Au venit, i-au făcut niște injecții la spital și ne-au recomandat să fim atenți la cum evoluează. Este foarte răcit, a avut febră mare”, povestea Marga atunci. 

De fiecare dată a avut-o drept "asistentă personală" pe mama lui. Cum să nu te faci bine rapid atunci când Viorica de la Clejani are grijă de tine?

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro