Fuse și... se duse! Cele mai răsunătoare despărțiri din showbiz-ul românesc, în 2019

Fuse și... se duse! Cuplurile din showbiz-ul românesc care au divorțat în 2019 © Arhivă

Ca în oricare alt an, 2019 a venit cu vești și bune și proaste pe plan amoros. În ceea ce privește cuplurile din showbiz, deși am avut un an plin de bucurii precum nunți și nașteri, au existat și multe separări surprinzătoare. Iată, așadar, cele mai răsunătoare divorțuri care au lovit lumea mondenă din România.

1. Mihai mitoșeru și Noemi

Au fost împreună timp de 13 ani și au acumulat 4 ani de căsnicie, însă lunga perioadă petrecută împreună nu a fost de ajuns pentru Noemi și Mihai Mitoșeru. La jumătatea lunii octombrie, cei doi au ajuns la notar, unde au semnat actele de divorț. Deși au existat tot felul de acuzații aruncate între cei Mitoșeru și fosta nevastă, cei doi au declarat ulterior că decizia a fost una incredibil de grea și că încă se iubesc.

2. Anna Lesko și DJ Vinnie

Unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi, Anna Lesko și DJ Vinnie, s-a destrămat în toamna naului 2019. După aproape opt ani de relație, s-au despărțit cu scântei, existând zvonuri că la baza separării a stat infidelitatea cântăreței, care ar fi fost surprinsă în timp ce se săruta cu un coleg de breaslă: Mike Diamondz.

3. Andreea Antonescu și Traian Spak

Deși a avut un an plin din punct de vedere profesional, Andreea Antonescu s-a văzut nevoită să încheie un capitol alături de bărbatul cu care s-a iubit timp de opt ani de zile. Distanța le-a pus capac, așa că artista și tatăl fetiței sale, Sienna, au hotărât să o ia pe drumuri separate, după ce în 2013 au făcut și nuntă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro