Gabi de la "Insula Iubirii" îi duce dorul Andreei, de sărbători. "Nu ştii să apreciezi când e momentul"

+3 click pentru
galerie

Gabi de la "Insula Iubirii" îi duce dorul Andreei © Facebook

În perioada sărbătorilor de iarnă, Gabi, fost concurent în cel mai recent sezon al emisiunii "Insula Iubirii", a fost curprins de dor mai mult ca niciodată. O fotografie de acum trei ani, din aceeaşi perioadă, i-a răscolit gândurile şi cuprins de nostalgie, a distribuit-o pe Facebook. 

Gabi, fost concurent la "Insula Iubirii", a distribuit o amintire din urmă cu trei ani, când o ţinea pe Andreea în braţe, la un centru comercial din Timişoara. Cu zâmbetul pe buze şi cu speranţa unui viitor împreună, celor doi nici prin cap nu le trecea ce îi aşteaptă. Fanii au reacţionat imediat la postarea fostului concurent, iar comentariile au început să curgă. "O iubeşti în continuare, se vede. Aşa se întâmplă când nu ştii să apreciezi persoana de lângă tine, când e momentul", i-a scris un internaut. 

Gabi şi Andreea au părăsit "Insula Iubirii" la nici două zile de când au păşit în Thailanda. Cei doi au plecat cu mare scandal, ea acuzându-l că este un om bolnav şi din cauza lui ea nu se mai poate distra alături de concurente şi ispitele masculine. S-au împăcat în săptămâna difuzării ultimului sezon, dar la un an de la terminarea filmărilor, au ales să-și spună ”adio”, realizând că viitorul lor împreună este imposibil. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro