Gabi de la "Insula Iubirii" şi-a învăţat lecţia! La ce a renunţat fostul concurent după emisiune

+3 click pentru
galerie

Gabi a renunţat la alcool © Facebook

Gabi a venit la emisiunea "Insula Iubirii" insoţit de Andreea, femeia cu care avea o relaţie de trei ani. După ce au avut loc mai multe situaţii îngrijorătoare atât pentru producători, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, Gabi şi Andreea au părăsit competiţia. Totuşi, se pare că fostul concurent şi-a învăţat lecţia şi acum afirmă că nu mai pune gura pe băutură. 

După ce a jucat "bolţ" în Thailanda şi s-a lăsat ghidat de băutură, Gabi a fost protagonistul unor scene jenante. Alcoolul reuşise să-l transforme total, şocând pe toată lumea. După întoarcerea în ţară şi difuzarea imaginilor, Gabi a avut timp să reflecte asupra efectului pe care o are alcool pentru persoana lui.

După puţin timp de la difuzarea imaginilor, după dorul de Andreea afişat pe reţelele de socializare, Gabi şi-a şocat admiratorii cu o nouă afirmaţie. "Nu mai beau, că fac urât", a fost mesajul transmis de Gabi, chiar de ziua lui de nume, când ieşise în oraş. Internauţii s-au declarat impresionaţi de decizia fostului concurent şi i-au trimis mesaje de încurajare, pentru a sta departe de alcool în continuare. 

Gabi şi Andreea au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la "Insula Iubirii", după ce acesta a recunsocut că suferă de mulţi ani de depresie şi a avut un comportament foarte ciudat în emisiune. Pe lângă faptul că folosea cuvinte ofensatoare destul de des, Gabi îşi denigra iubita şi nu avea deloc un comportament demn faţă de ea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro