Gabi Enache și Lena, scandal în aeroport, cu îmbrâncituri și amenințări: „A chemat două ajutoare cu pistoale”

Lena și Gabi Enache © Arhivă

Experiență nu tocmai plăcută pentru Gabi Enache și Lena, în primele câteva zile din an! Ajunși pe aeroport, după un zbor destul de obositor, cei doi s-au lovit de o întâmplare cum rar mai vezi.

Totul a fost povestit chiar de Lena Enache, care nu a uitat din povestea ei detalii cruciale, cum ar fi faptul că în scandal au fost implicate „mâini în gât” și „amenințări cu tentă de box”. Nu se știe exact de la ce a pornit tot haosul, însă cert este că a fost cam ultimul lucru de care aveau nevoie doi pasageri obosiți.

Concluzia, însă, este una pozitivă. Gabi Enache și Lena au ajuns cu bine în avion, iar acum se amuză pe seama lucrurilor întâmplate.

„Hai bon dimine, pentru unii nu și pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziție 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre București, stând frumos la un rând infermal organizat cu mișcări rapide de degete de parcă și-au greșit insigna, cea de dirijor în intersecția spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniștiți la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare. Iar, dintr-odată, se găsește un „domn turc cu insignă de șmecher” să tragă acel elastic fix în fața noastră după ce-i vorbim frumos și îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât și către Gabriel, scoțându-ne după elasticul separator și continuând cu mâini în gât și împinsături și amenințări cu tentă de box.

Dar nu ne-am lăsat prăduiți. M-am băgat în fața soțului meu și m-am luat la harță cu domnul șmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, contină „joaca” cu Gabi, cred că s-a simțit ofensat că nu ne-am supus la cerințele lui de a ne băga într-o altă încăpere pentru a ne arăta el cine-i „șeful”, dar nu ne-am lăsat și nu m-am lăsat, noroc că sunt femeie și el cică le respectă mai mult! La un moment dat, a cedat el, dar după ce a mai chemat două ajutoare cu pistoale, văzând că toată lumea e cu ochii pe noi și nu prea au încotro ne-au lăsat să ne facem maratonul de dimineață spre poarta de îmbarcare. În mai puțin de 120 de secunde am parcurs tot aeroportul din Istanbul. Grație atletismului de performanță pe care l-am făcut 12 ani, am putut să țin pasul cu Gabriel. Ehhh, a trecut... Stăm în avion pe locurile noastre și ne amuzăm de cele întâmplate!”, a povestit Lena.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro