Soția lui Gabi Enache a primit mesaje de amenințare! Lena spune adevărul despre controversele din căsnicia cu fotbalistul

+3 click pentru
galerie

Interviu în exclusivitate cu soţia lui Gabi Enache, Lena. După toate controversele apărute acum spune adevărul despre povestea lor de iubire. 

"Toate problemele prin care am trecut ne-au unit şi mai mult. Suntem împreună şi ne iubim tot mai mult pe zi ce trece. Au fost foarte mulţi oameni care au vrut să ne despartă la început, au vrut să ne facă rău, am primit chiar şi mesaje pe telefon, mesaje cu număr, în care îmi spuneau tot felul de lucruri.", povestește soția lui Gabi Enache.

Gurile rele au acuzat-o că a rămas însărcinată prea repede doar ca să îl ţină pe fotbalistul Gabi Enache alături de ea. "Nimic din ce s-a spus nu este adevărat, eu şi Gabi ne-am dorit din tot sufletul acest copil. Ne-am dorit îniţial fetiţă, chiar amândoi visam că o să avem o fetiţă, dar Edan este minunea noastră, îl iubim din tot sufletul şi acum nu l-aş da pe 10 fete. Este un copil foarte frumos şi foarte cumite.", mai spune Lena

Mai mult, Lena a fost acuzată că şi-a părăsit fetiţa din prima relaţie. "Nu mi-am părăsit fetiţa niciodată. Este sufltul meu, eu am ales să o las la tatăl ei pentru că nu aveam o viaţă stabilă şi nu voiam să o debusolez cu toate plecările peste tot prin lume. Eu şi tatăl fetiţei avem o relaţie foarte frumoasă ne înţelegem foarte bine.", mărturisește Lena Enache.

Lena Enche vorbeşte despre marea dramă din viaţa ei, în exclusivitate, la Star Matinal, de la ora 9:00, pe Antena Stars. Tot atunci vedeţi şi ce spune despre o viitoare sarcină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro