Patronul lui Hapoel a povestit dialogul uluitor avut cu Gabi Tamaş, după ce românul s-a îmbătat din nou. "Ţipa şi înjura"

Patronul lui Hapoel a povestit dialogul uluitor avut cu Gabi Tamaş, după ce românul s-a îmbătat din nou. "Ţipa şi înjura" © Foto: Instagram

Gabi Tamaş nu se lasă. După ce a stat în spatele gratiilor o săptămână, iar apoi a fost arestat la domiciliu, acum, Gabi Tamaş a făcut-o, din nou, lată. Fotbalistul român s-a îmbătat iar la o petrecere şi, mai mult decât, l-a sunat pe patronul clubului Hapoel Haifa căruia i-a vorbit foarte urât la telefon.

Yoav Katz, patronul echipei la care este legitimimat românul, a povestit exact dialogul pe care l-a avut cu Gabi Tamaş, precizând, de asemenea, că acesta a avut un limbaj extrem de urât la adresa sa, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum.

"În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate progresa clubul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, acum ţipa şi înjura. A doua zi am mers la antrenament şi am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsotit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat. Tamaş şi-a cerut apoi scuze şi a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură şi că a fost forţat să spună acele lucruri. Tamaş e un tip bun şi o persoană bună, însă nu poate rezista tentaţiei. Are o problemă şi mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenţei de alcool", a spus patronul clubului, potrivit one.co.il.

 

O.P.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro