Gabi Tamaş şi-a aflat pedeapsa pentru păţania "alcool la volan, în Israel"!

Gabi Tamaş şi-a aflat pedeapsa pentru păţania "alcool la volan, în Israel"! © Arhiva

Fotbalistul român Gabriel Tamaş (35 de ani) şi-a aflat, astăzi, pedeapsa definitivă pentru faptul că a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, în urmă cu două luni, în Israel. 

Conform gsp.ro, Gabi Tamaş este obligat ca de mâine, 15 mai, să presteze muncă în folosul comunităţii la Spitalul Rambam din Haifa, unde va fi monitorizat de un reprezentat al autorităţilor. Acesta va munci cinci zile pe săptămână. În plus, fundaşul este obligat să plătească o amendă de 3000 de shekeli, undeva la 750 de euro, şi nu are drept de a conduce în Israel, în următorii 4 ani. Dacă va recidiva, Tamaş va putea sta în spatele gratiilor şase luni.

De asemenea, fotbalistul nu poate părăsi ţara, deoarece nu şi-a recuperat paşaportul de la autorităţile israeliene. "Sunt mulțumit că sunt liber, am trecut prin tot ce am trecut și știu că am greșit, mai ales că sunt într-o țară străină", a declarat Tamaș pentru un canal de sport din Israel.

Reamintim că fostul internaţional a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice cu peste 200 km/h, la finele lunii martie, şi a stat în arest şapte zile.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro