Au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă între Ioana și Gabi Tamaș, după ce s-a auzit că divorțează

+3 click pentru
galerie

Au dat cărțile pe față. Ce se întâmplă între Ioana și Gabi Tamaș, după ce s-a auzit că divorțează © Instagram

După ce s-a spus că sunt la un prag de divorț, Gabi Tamaș și soția lui, Ioana, au decis să dea cărțile pe față și să le arate tuturor cum stau, de fapt, lucrurile în relația lor.

Gabi Tamaș este recunoscut drept unul dintre cei mai rebeli jucători din România, iar comportamentul lui a confirmat mereu asta. În ultimele luni, numele lui Gabi Tamaș a ținut mereu primele pagini ale ziarelor în urma conflictelor pe care le-a avut în Israel, iar mai apoi cu dispariția din România. Tot în aceeași perioadă, gurile rele spuneau că Tamaș și soția sunt la un pas de a o lua pe drumuri separate. În plus, Ioana Tamaș petrecea foarte mult timp în Româia, departe de soțul său, ceea ce nu făcea decât să alimenteze zvonurile.

Ei bine, acum cei doi au decis să facă lumină în acest caz și le-au arătat tuturor cum stau lucrurile între ei, adică foarte bine. Gabi Tamaș a postat o fotografie în mediul online alături de soția și de fiica sa, iar la descriere a adăugat. ''Familie''. Vestea că este bine alături de familia sa i-a bucurat pe prieteni și pe fani, care i-au apreciat fotografia cu sute de inimioare.

Astfel, nu putem decât să înțelegem că lucrurile par să se fi liniștit, în sfârșit, în viața jucătorului. În plus, Gabi Tamaș are liniște și în plan sportiv, astfel că are tot ce are nevoie pentru a se concentra atât pe carieră, cât și pe viața de familie.

Gabi Tamaș, despre episoadele negative în care a fost implicat

"Ăsta sunt eu, nu am ce să fac. Îmi dau palme când mă uit în urmă și mai văd ce prostii am făcut”, a spus Gabi Tamaș la DigiSport, după ce a fost protagonistul mai multor episoade care nu-i fac cinste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest