Gabriel Cotabiţă, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat: "Tulburarile erau dure"

+3 click pentru
galerie

Gabriel Cotabiţă, despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat: "Tulburarile erau dure" © Facebook

După patru ani de la cea mai grea încercare a vieţii sale, Gabriel Cotabiţă arată excelent, iar cariera sa îi aduce numai bucurii! Acum este prezent pe scenele din toată ţara şi se bucură de fiecare moment pe care îl trăieşte.

Gabriel Cotabiţă ştie ce înseamnă să vezi moartea cu ochii. În vara anului 2015, artistul a suferit un accident cerebral, iar medicii nu îi dădeau nici măcar 1% şanse de supravieţuire. A stat conectat la aparate şi, ca printr-o minune, după multe rugăciuni şi eforturi, şi-a revenit complet!

Însă, nu a fost deloc uşor. Gabriel Cotabiţă a povestit despre momentele în care nu-şi amintea versurile şi cânta pe scenă cu ochii la prompter. Din fericire, lucrurile s-au îndreptat, iar acum se poate declara fericit şi împlinit.

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate... și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă pentru wowbiz.ro.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro