Gabriela Cristea a avut ghinion cu murăturile anul ăsta! De ce le-a aruncat pe toate
De Oana Vacarusi.
Publicat pe 09.11.2024 la 18:26
Actualizat pe 09.11.2024 la 18:26
Atunci când are timp liber, Gabriela Cristea adoră să bucătărească. Fie ca face deserturi, sau diferite mâncăruri, vedeta se bucură din plin de momentele petrecute în bucătărie. Anul acesta însă, prezentatoarea Mireasa - Capriciile Iubirii, a avut ghinion cu murăturile. De ce a fost nevoită să le arunce pe toate.
- Ce s-a întâmplat cu murăturile puse de Gabriela Cristea anul acesta
- De ce le-a aruncat pe toate
- Ce a pățit vedeta
Gabriela Cristea se bucură de succes pe plan profesional, căci are o carieră înfloritoare, dar și pe plan personal, pentru că soțul și cele două fetițe îi fac zilele mai frumoase. Atunci când nu este pe micul ecran, prezentatoarea TV se dedică în totalitate familiei și își face timp și pentru treburile din gospodărie.
Ce s-a întâmplat cu murăturile puse de Gabriela Cristea anul acesta
Cu câteva zile în urmă, Gabriela Cristea anunța că pune murăturile la borcan. Cu ajutorul soțului ei, prezentatoarea TV pregătise bunătățile pentru cămară.
Totul bine și frumos până de curând, când ar fi vrut să mănânce din acele murături. Când a deschis un borcan, prezentatoarea Mireasa - Capriciile Iubirii, a constatat că nu erau bune deloc.
Așadar, pentru că nu a avut încotro, Gabriela Cristea a aruncat murăturile și, cel mai probabil, va pune curând altele.
Rețeta de vinete la borca a Gabrielei Cristea
În luna august a acestui an, Gabriela Cristea le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare care sunt pașii pe care îi urmează pentru a pune vinetele la borcan pentru iarnă.
Prezentatoarea TV spune că mai întâi coace legumele pe care le lasă la scurs câteva ore bune, preferabil peste noapte.
”Am copt vinetele pe flacără deschisă, le-am curățat și le-am lăsat să se scurgă. Și o să vă arăt cum le păstrez eu pentru iarnă. Am spălat bine borcanele și capacele, am adus vinetele și voi pune sare. Eu prefer la toate conservele sau la toate murăturile să pun sare iodată. Nu trebuie să puneți foarte multă sare. Pun sare peste ele și le amestec, ca să se pătrundă peste tot. Vinetele pe care le pun la borcan, în momentul în care le scoatem să le gătim, le mai lăsăm să se scurgă într-o sită. (...) Trebuie să umpleți borcanul, dar să lăsați foarte puțin gol, până la gâtul lui. Trebuie să aibă loc să fiarbă, pentru că le voi pune la bain-marie”, a explicat Gabriela Cristea.