Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi la TV: "Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captură video

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" de joi seară. O invitată a emisiunii a lăsat-o fără cuvinte cu povestea ei de viaţă, foarte dureroasă.

Citeşte şi - Fetiţa Gabrielei Cristea, în vizită la bunici. Şi-a făcut un nou partener de joacă: "Minunați!"

Alina şi-a pierdut fiul când avea numai doi anişori, apoi a născut o fetiţă cu probleme grave de sănătate, iar când a încercat să devină mamă din nou a pierdut sarcina în luna a şaptea. Gabriela Cristea a început imediat să plângă, după ce a auzit povestea. 

"Fiul meu a murit când avea doi ani. L-am găsit mort în pătuţ. (...) Am mai încercat să am copil acum vreo opt ani şi s-a întâmplat ca pe la şapte luni să se întrerupă sarcina. Atunci au descoperit că e vorba de trombofilie", a spus Alina. 

Citeşte şi - Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile „ușoare”: „Când vă asumați statutul de amantă, nu vă mai plângeți!”

"Jos pălăria în faţa ta! Nu pot să cred! Asta înseamnă să fii părinte, e un job fulltime, nu ai timp să te odihneşti. (...) Am vrut să semnalez asta femeilor care vor să devină mame. E foarte bine să meargă la doctor. Analiza asta pentru trombofilie să o ceară. Este foarte scupă. Din păcate, din câte ştiu eu, nu este decontată. (...) Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul", a spus Gabriela Cristea printre lacrimi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro