Gabriela Cristea a vrut să pună o femeie la punct, dar când și-a dat seama cine era, a înlemnit: "Am înghițit gălușca pe loc"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captura video

Gabriela Cristea a povestit un episod amuzant petrecut în urmă cu ceva timp, în timp ce se afla în sala de forță.

Prezentatoarea tv purta o discuție cu un concurent, în care era vorba despre sport și instructori de fitness și astfel a rememorat un incident neplăcut.

"Aveam și eu un instructor de fitness, un om normal, ca toată lumea, și după ce m-am dus eu câteva luni, a venit într-o zi o duduie, că nu pot să-i spun altfel foarte arogantă, ce-i drept, și... mă știti că eu mai fac și gafe. Îi zic eu: <<Cine e duduia asta?>> La care el: <<Nevastă-mea>>. Am înghițit gălușca pe loc!", a spus Gabriela Cristea, la "Te iubesc de nu te vezi".

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro