Gabriela Cristea, mamă grijulie în orice loc și moment! Și-a alăptat fetița chiar la salon, înainte de botez
Publicat pe 06.09.2019 la 18:45 Actualizat pe 06.09.2019 la 19:12
Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi mezina, pe Iris Thea, iar pe cât de multe emoții i-au cuprins, pe atât de multă bucurie a existat în inimile lor. Cei doi părinți au organizat evenimentul până la cel mai mic detaliu, însă unul singur tronează ca fiind cel mai important: comfortul și fericirea micuței creștinată astăzi.
Gabriela Cristea și Tavi Clonda își botează astăzi mezina, pe Iris Thea, iar pe cât de multe emoții i-au cuprins, pe atât de multă bucurie a existat în inimile lor. Cei doi părinți au organizat evenimentul până la cel mai mic detaliu, însă unul singur tronează ca fiind cel mai important: comfortul și fericirea micuței creștinată astăzi.
Pentru că are mereu grijă de fiicele ei, fiind o mamă dedicată ca la carte, Gabriela Cristea a observat că micuța Iris are nevoie să mănânce puțin, așa că a alăptat-o înainte de botez, chiar în salonul de înfrumusețare.
Gabriela Cristea și-a alăptat fiica la salon
În locul unde se gătea pentru evenimentul ce urma să înceapă, Gabriela Cristea a reușit, în mijlocul agitației de la machiaj și coafură, să aibă grijă de fetița ei, așa cum face întotdeauna.
Mai mult, prezentatoarea nu a avut nicio reținere să fie filmată în acest moment, imaginile apărând pe rețelele de socializare. Cum Gabriela Cristea a fost mereu o femeie sinceră, asumată și naturală, suntem convinși că n-a avut nicio problemă în a expune acest moment special fanilor și admiratorilor ei.
Cum arată meniul la petrecerea de botez
Invitații la petrecerea de după slujbă vor avea parte de adevărate delicatese. Un meniu special îi va răsfăța pe cei pregătiți să se distreze alături de soții Clonda, în această zi. Vorbim aici de aperitive precum somon cu creveți Black Tiger, varză caramelizată cu sos de fructe de pădure, roast beef cu sos Remoulade, cartofi dauphinoise, legume dulci cu sos de lemon butter și file de porc cu sos de prune.