Gabriela Cristea caută disperată ajutor. Apelul făcut de soţia lui Tavi Clonda

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea caută disperată ajutor. Apelul făcut de soţia lui Tavi Clonda © Instagram

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt doi părinţi fericiţi şi împliniţi alături de fetiţele lor, însă pe cât de frumos este, pe atât este şi de greu. Cei doi dedică tot timpul liber pe care îl au minunilor din viaţile lor şi fac tot ce le stă în putinţă pentru ca acestea să fie fericite.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda caută bonă

Şi aşa cum spuneam, cele două vedete se descurcă cum pot, însă cei doi soţi recunosc că au nevoie şi de ajutorul unei bone. Pentru că Victoria şi Iris sunt foarte apropiate de vârstă şi amândouă sunt foarte mici, atrenţia trebuie împărţită, iar acest lucru nu este deloc simplu pentru Gabriela Cristea şi soţul său. Astfel, într-un interviu pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a povestit că ea şi Tavi Clonda îşi doresc foarte mult să găsească o femeie în care să aibă mare încredere pentru a-şi lăsa fetiţele în grijă. Ba chiar au făcut şi un anunţ în această privinţă, astfel că dacă cunoaşteţi pe cineva care să se încadreze în cerinţele lor, nu ezitaţi să le daţi de veste.

"Momentele de relaxare le petrecem doar în 4, e destul de complicat, noi nu avem bonă, ne creștem copiii singuri și nu pentru că am fi niște părinți atât de acaparatori, ci pentru că e foarte greu să-ți găsești o bonă în România. De fapt, bonele sunt niște doamne în vârstă, ieșite la pensie, care vor să mai facă un ban și care costă foarte mult. Din păcate, nu am găsit pe nimeni care să corespundă nevoilor și necesităților și dorințelor noastre de a ne crește copiii și acum ne căutăm bonă. Am dat sfară în țara și sperăm că până la urmă să găsim. Inițial am zis că o să o dăm pe Victoria la grădiniță, dar s-au îmbolnăvit amândouă la inceputu acestei luni, am zis că e mai bine să mai așteptăm un pic, nu am vrea să avem surprize", a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro