Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda într-o ipostază emoţionantă: "Fetele mele au o mamă grijulie"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, surprinsă de Tavi Clonda într-o ipostază emoţionantă: "Fetele mele au o mamă grijulie" © Instagram

Tavi Clonda a surprins-o pe soţia lui, Gabriela Cristea, într-o ipostază emoţionantă. Vedeta a ieşit la cumpărături, dar nu pentru ea sau pentru soţul ei, ci pentru fiicele lor, Victoria şi Iris. 

Tavi Clonda a pozat-o pe Gabriela Cristea în timp ce studia atent hăinuţele pentru cele două fetiţe ale ei. Vedeta le-a privit, pe întors pe toate părţile, apoi a ales ce a crezut că o să vină mai bine pe Iris şi Victoria. 

"Fetele mele au o mama grijulie şi atentă cu ce hăinuţe sunt îmbrăcate prinţesele ei.🤗✌🏼👸🏻👸🏻❤️", a scris Tavi Clonda. 

Gabriela Cristea, despre greutățile vieții de mamă

A devenit recent mamă pentru a doua oară, iar acum, Gabriela Cristea vorbește despre unele dintre cele mai comune probleme întâmpinate de mămici. Vedeta a povestit cum a stat treaba cu alăptatul, dar și cu temuta depresie post-natală.

„La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult”, a explicat Gabriela Cristea.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro