Gabriela Cristea, decizia radicală din cauza virusului din China. La ce măsuri au apelat vedeta și soțul său

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, decizia radicală din cauza virusului din China. La ce măsuri au apelat vedeta și soțul său © Instagram

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din țara noastră. De curând, vedeta și-a anunțat fanii că ea, împreună cu soțul său, au luat câteva decizii radicale din cauza virusului ucigaș din China. Iată la ce măsuri au apelat!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Cei doi au împreună două fetițe minunate și sunt un exemplu pentru toți tinerii, având în vedere dragostea și susținerea pe care și-o oferă reciproc, în tot ceea ce fac. La fel de uniți au fost și în legătură cu măsurile de precauție pe care le-au luat din cauza coronavirusului.

Frumoasa prezentatoare tv și soțul său fac orice pentru fericirea și sănătatea fiicelor lor. Așadar, cele două vedete nu au stat pe gânduri și au reacționat imediat în ceea ce privește coronavirusul. Gabriela Cristea le-a povestit admiratorilor de pe rețelele de socializare că ea și partenerul său de viață au ales să stea în casă cât mai mult posibil până ce lucrurile vor reveni la normal. Pe lângă joaca cu cele mici, familia se va destinde și cu câteva filme pe care abia așteaptă să le vizioneze.

„Noi ne-am hotărât să stăm cât mai mult în casă în perioada asta. Ieșim doar dacă trebuie și atunci cu măsuri de precauție. Stăm cât mai mult cu fetele și ne-am făcut stoc de filme de văzut. Voi cum vă protejați? @taviclonda #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro