De ce refuză Gabriela Cristea să se cântărească pe perioada dietei: “Important e că se vede”

+4 click pentru
galerie

De ce refuză Gabriela Cristea să se cântărească pe perioada dietei: “Important e că se vede” © Instagram

Gabriela Cristea este într-o continuă transformare! După câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară, frumoasa prezentatoare de la Antena Stars a decis că este vremea pentru o schimbare.

A adoptat un stil de viață sănătos și are mare grijă la numărul de calorii pe care îl consumă zilnic. La sfîrșitul lunii octombrie, Gabriela Cristea anunța că de când a născut a scăpat de aproximativ 14 kilograme. De atunci însă, a început noul stil de viață și susține că schimbarea se simte la haine. 

Întrebată recent câte kilograme a reușit să slăbească de când și-a schimbat regimul alimentar, Gabriela Cristea a dat un răspuns neașteptat. Ei bine, da! Prezentatoarea de la Antena Stars nu vrea să devină "sclava cântarului", motiv pentru care a decis să nu se mai cântărească, ci doar să observe schimbarea cu ochiul liber, ceea ce deja se întâmplă. 

"Draga mea, habar nu am că nu mă cântăresc. Refuz să mai fiu sclava cântarului si să fiu dezamagită. Important e că se vede și se simte la haine", a scris Gabriela Cristea.

Într-un interviu acordat recent în exclusivitate pentru Antena Stars, Gabriela Cristea a spus în ce constă noul ei stil de viață. Vedeta s-a decis să mănânce la ore fixe, are cinci mese pe zi și respectă o o dietă de aproximativ 1000 de calorii pe zi. În tot acest timp, Gabriela Cristea se asigură că este bine din punct de vedere medical, așa că își face și analizele pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie. 

De asemenea, Gabriela Cristea speră să scape și de durerile de spate pe care le are din cauza greutății, după ce a născut a doua oară. "Soţul meu merită tot ce este mai bun. Adică merită să mă aibă lângă el într-o formă fizică foarte bună", a spus Gabriela Cristea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro