Gabriela Cristea, dezvăluire emoţionantă, în direct: "Am făcut până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă"

+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captura video

Gabriela Cristea este frumoasa prezentatoare a emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", difuzată la Antena Stars. În cadrul emisiunii, Gabriela Cristea a făcut câteva mărturisiri emoţionante şi a dezvăluit un lucru neştiut până acum despre ea.

Gabriela Cristea şi-a dorit enorm să aibă un copil şi să rămână însărcinată. Minunea s-a întâmplat şi ea a rămas gravidă. Totuşi, pe perioada sarcinii, a fost nevoită să facă zi de zi injecţii în burtă, aşa cum chiar frumoasa prezentatoare TV a mărturisit în emisiunea pe care o prezintă -  "Te iubesc de nu te vezi" -, difuzată la AAntena Stars.

Gabriela Cristea a vorbit despre perioada sarcinii şi a povestit că îşi făcea injecţiile singură în burtă zi de zi şi că nimic nu este imposibil, atâta timp cât îţi doreşti acel lucru cu adevărat. 

"Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente. Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa... până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat.", a mărturisit Gabriela Cristea, la "Te iubesc de nu te vezi".

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro