Gabriela Cristea, enervată la culme de un fan care a criticat-o dur: ”Te ascunzi in spatele anonimatului”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, enervată la culme de un fan care a criticat-o dur: ”Te ascunzi in spatele anonimatului” © arhiva

Gabriela Cristea reușește de fiecare dată să atragă atenția publicul său, însă de foarte multe ori sunt și fani care o critică dur pe prezentatoarea TV. În urmă cu doar câteva zile, soția lui Tavi Clonda a reușit să fie enervată la culme de către un admirator, iar aceasta a venit cu replica imediat. 

Gabriela Cristea este o femeie și o mamă fericită. Are parte de o viață frumoasă alături de soțul său, dar și de cele două fiice pe care le iubește foarte mult. Chiar dacă de ceva timp se luptă cu kilogramele în plus, vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume și nu s-a ascuns niciodată cu fizicul ei, însă sunt și fani care o critică dur. 

Deranjată de comentariul unei fan de la o fotografie pe care a postat-o recent pe pagina sa de socializare, Gabriela Cristea a venit imediat cu replica, posibil enervată și iritată de critica adusă de către admirator care a numit-o ”babă”. ”Măcar sunt o “babă” asumată, cu chip si personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustarilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”, a fost răspunsul vedetei la comentariul primit. 

Prezentatoarea show-ului ”Like a Star” ține de mai mult timp diete și încearcă pe cât posibil să aibă o alimentație sănătoasă. Vedeta nu-și dorește să apeleze la bisturiu, dar speră că va avea rezultatele dorite în curând. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro