Gabriela Cristea, enervată la culme de un fan care a criticat-o dur: ”Te ascunzi in spatele anonimatului”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, enervată la culme de un fan care a criticat-o dur: ”Te ascunzi in spatele anonimatului” © arhiva

Gabriela Cristea reușește de fiecare dată să atragă atenția publicul său, însă de foarte multe ori sunt și fani care o critică dur pe prezentatoarea TV. În urmă cu doar câteva zile, soția lui Tavi Clonda a reușit să fie enervată la culme de către un admirator, iar aceasta a venit cu replica imediat. 

Gabriela Cristea este o femeie și o mamă fericită. Are parte de o viață frumoasă alături de soțul său, dar și de cele două fiice pe care le iubește foarte mult. Chiar dacă de ceva timp se luptă cu kilogramele în plus, vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume și nu s-a ascuns niciodată cu fizicul ei, însă sunt și fani care o critică dur. 

Deranjată de comentariul unei fan de la o fotografie pe care a postat-o recent pe pagina sa de socializare, Gabriela Cristea a venit imediat cu replica, posibil enervată și iritată de critica adusă de către admirator care a numit-o ”babă”. ”Măcar sunt o “babă” asumată, cu chip si personalitate. Tu te ascunzi în spatele anonimatului și îți verși veninul frustarilor tale. Îți doresc să îți găsești pacea sufletească!”, a fost răspunsul vedetei la comentariul primit. 

Prezentatoarea show-ului ”Like a Star” ține de mai mult timp diete și încearcă pe cât posibil să aibă o alimentație sănătoasă. Vedeta nu-și dorește să apeleze la bisturiu, dar speră că va avea rezultatele dorite în curând. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro