Bucurie în familia Gabrielei Cristea! Vedeta s-a externat azi, iar Tavi Clonda este în culmea fericirii: „Am o regină și 2 prințese”

+3 click pentru
galerie

Bucurie în familia Gabrielei Cristea! Vedeta s-a externat azi, iar Tavi Clonda este în culmea fericirii: „Am o regină și 2 prințese” © captură video

A sosit ziua cea mare! După 3 zile de stat în spital, Gabriela Cristea a plecat azi acasă împreună cu micuța Iris, fetița pe care a adus-o pe lume duminică. Emoționat și extrem de fericit, Tavi Clonda a făcut primele declarații, cu puțin timp înainte de externarea vedetei. 

Tavi Clonda nu-și mai încape în piele de bucurie de când a devenit tătic pentru a doua oară și a făcut primele declarații pentru Antena Stars, la „Star Magazin”. 

„A venit și ziua cea mare, sunt emoționat, îmi aduc aminte cum a fost la Victoria...Când am luat-o acasă și când le-am luat pe fete acasă a fost așa...cam despre asta e vorba să fii bărbat. Acum suntem 4, suntem pregătiți, am înțeles că de acum urmează greul. Cea mică nu poate fără mami și prioritatea Gabrielei este Iris.

Nu suntem singuri, este și mama mea, avem o doamnă care ne ajută și cu Victoria, vom vedea pe parcurs cum decurg lucruile, sperăm să fie bine. 
Iris e liniștită, plânge când îi e foame, am înțeles că mănâncă din 3 în 3 ore. La o fetiță mă așteptam, dar la 2 nu. Îmi intru în rolul de tată de fete. Am o regină și 2 prințesele!”
a povestit Tavi Clonda, pentru „Star Magazin”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro