FOTO / Gabriela Cristea, mesaj pentru toți telespectatorii, după ce a predat ștafeta la „Te iubesc de nu te vezi”: „Prioritatea este familia mea”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea, mesaj pentru toți telespectatorii, după ce a predat ștafeta la „Te iubesc de nu te vezi”: „Prioritatea este familia mea” © captură video

Pentru că mai are foarte puțin până va aduce pe lume cea de-a doua fetiță, medicii i-au recomandat Gabrielei Cristea să stea acasă, până la marele moment, iar www.spynews.ro v-a povestit, în exclusivitate, faptul că frumosa moderatoare va fi înlocuită de Bianca Sârbu, la „Te iubesc de nu te vezi”. 

În ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a predat ștafeta emisiunii sale frumoasei Bianca Sârbu, care s-a dovedit a fi extrem de emoționată de noua provocare din care face parte. Graviduța Gabriela Cristea i-a transmis Biancăi Sârbu un mesaj plin de susținere și numai cuvinte de laudă a avut de spus la adresa înlocuitoarei sale. 

„În ciuda aparențelor, nu sunt la studio, sunt la mine acasă și de aici voi transmite astăzi. Între timp, providența a făcut ca împreună cu soțul meu să mai avem o bebelușă care urmează să vină pe lume.

Ieri am alergat prin tot orașul și eu, și echipa de filmare după mine. Ieri am fost la spital pentru că am avut...așa cum se întâmplă în ultima prioadă de sarcină, mici contracții. Trebuie să-mi văd de sănătatea mea și de sănătatea familiei mele și de pregătirile pe care trebuie să le facem pentru venirea pe lume a bebelușei. 
A venit momentul să las pe altcineva în locul meu, că așa se întâmplă. Nu esta o despărțire, dar trebuie să înțeleg și eu, trebuie să înțeleagă și telespectatorii că în viața sunt priorități. Iar pentru mine, prioritatea este familia mea. 
Medicii mi-au recomandat un pic de repaus, ca cea mică să fie sănătoasă. Începând de astăzi, veți discuta cu altcineva”
a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro