Gabriela Cristea, o mamă protectoare: "Eu n-am fată de măritat pentru 50 de ani"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captura video

Gabriela Cristea se gândește de acum la clipa când o va vedea pe micuța Victoria mireasă. Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea tv a recunoscut în direct că este o mamă foarte protectoare, care cu greu va accepta că într-o zi va veni clipa când fiica ei își va întemeia o familie pe cont propriu. 

"Dacă aveți fete de măritat, puneți-le aur în ghete că așa e tradiția. Eu n-am fată de măritat pentru 50 de ani, să ne înțelegem. Nu se mărită, eu nu o dau, să fie clar. Decât dacă pleacă ea, dacă pleacă, asta e.", a spus Gabriela Cristea, la "Te Iubesc De Nu Te Vezi". 

Gabriela Cristea a vorbit și despre venirea lui Moș Nicolae din această seară, dar și la ce surpriză se așteaptă din partea fiicei sale, Victoria. 

"Vine Moșul, el vine oricum. La copiii cuminți vine cu cadouri, la cei care n-au fost cuminți cu o nuielușă. N-am prea fost cuminte, dar eu știu că Moș Nicolae este bun, darnic și generos și că voi aveam o supriză în ghete. Mă gândesc poate găsește fii-mea borcanul cu dulceață și mi-l varsă în ghete. Să vezi surpriză atunci, ceva de speriat", a mai spus Gabriela Cristea, la "Te Iubesc De Nu Te Vezi".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro