Ziua cea mare pentru Gabriela Cristea! Anunţ important din partea prezentatoarei TV

+3 click pentru
galerie

Ziua cea mare pentru Gabriela Cristea! Anunţ important din partea prezentatoarei TV © Facebook

Este ziua cea mare pentru Gabriela Cristea şi pentru fanii ei! Astăzi începe noua emisiune prezentată de cunoscuta prezentatoare TV, Like a star!. 

Gabriela Cristea a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde i-a invitat pe toţi cei care îi urmăresc activitatea să fie alături de ea, începând de la ora 18:45 până la ora 20:45, dar şi de la 00:00 la 01:00, pe Antena Stars. 

"Vă aştept cu mare drag în seara asta de la 18:45 la premiera show-lui #likeastar, pe Antena Stars TV #socialmediaexperiment #tvshow #newproject", a scris Gabriela Cristea. 

Va astet cu mare drag in seara asta de la 18:45 la premiera show-lui #likeastar, pe Antena Stars TV #socialmediaexperiment #tvshow #newproject

Posted by Gabriela Cristea Official on Monday, October 21, 2019

Cum va fi emisiunea Like a star!?

Este vorba de o emisiune care le propune telespectatorilor un experiment social media. Vor fi 12 concurenţi, şase fete şi şase băieţi, care vor locui împreună şi trebuie să atragă un număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă social medial.  

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!", a spus Gabriela Cristea despre acest proiect nou. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro