Gabriela Cristea, probleme de sănătate după două luni de izolare: „Am început să am amețeli”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după două luni de izolare: „Am început să am amețeli” © Instagram

După două luni de izolare, oricine resimte niște efecte adverse. Gabriela Cristea a fost un cetățean model pe toată perioada pandemiei, petrecând mai tot timpul acasă, alături de Tavi Clonda și de cele două fiice ale lor. 

Drept urmare, nu e deloc de mirare că i-a trebuit ceva să se poată readapta la viața în afara locuinței. Gabriela Cristea a povestit un episod șocant pe care l-a trăit recent, atunci când s-a urcat la volanul mașinii pentru a merge la cumpărături.

Gabriela Cristea, probleme din cauza izolării

Prezentatoarea a explicat că, din momentul instaurării stării de urgență și până de curând, singurul care făcea drumuri de aprovizionare era soțul ei, Tavi Clonda. La un moment dat, însă, vedeta a simțit nevoia să meargă și ea la cumpărături. Atunci când s-a urcat la volan pentru a conduce, pentru prima oară după mult timp, a avut parte de o experiență neplăcută.

„Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama…”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul unui live.

Prezentatoarea a încercat să dea vina pe deshidratare, precizând că a băut jumătate de litru de apă ca să se asigure că nu asta era problema.

„Îmi era și frică… noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri. Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina… adică am avut așa, o stare de…”, a mai spus Gabriela Cristea.

Din fericire, stare nu a ținut-o mult, iar vedeta și-a revenit repede.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro