Gabriela Cristea, prima reacție după moartea lui Marcel Toader: „Eu am familia mea. Nu o să merg la înmormântare”

+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, prima reacție după moartea lui Marcel Toader: „Eu am familia mea. Nu o să merg la înmormântare” © arhivă

Vestea că Marcel Toader s-a stins din viață, în urma unui infarct la numai 56 de ani a căzut ca un fulger în showbizul românesc. Reporterii spynews.ro au contactat-o pe fosta soție a afaceristului, Gabriela Cristea, iar aceasta a mărturisit că nu va veni la înmormângtare, căci acum are familia ei.

Reporterii spynews.ro au contactat-o pe Gabriela Cristea imediat după moartea lui Marcel Toader. Îndrăgita moderatoare ne-a mărturisit că nu va veni la înmormântare și că știa că în trecut, fostul ei soț mai suferise un infarct.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Știu că a mai avut în infarct în 2012. Dar nu știu ce a mai făcut apoi... Nu o să merg la înmormântare” a mărturisit, pentru spynews.ro, Gabriela Cristea. 

Marcel Toader a murit

Afaceristul Marcel Toader s-a stins din viață la 56 de ani, în urma unui infarct. În momentujl tragediei, acesta se afla la avocatul său. Marcel Toader a fost resuscitat timp de 45 de minute, dar medicii l-au declarat decedat, acesta nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro