Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile „ușoare”: „Când vă asumați statutul de amantă, nu vă mai plângeți!”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © spynews.ro

În ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea a ascultat o poveste de viață bizară a unei concurente ce venise să-și găsească jumătatea. 

Este vorba despre Iulia, care a venit pentru a-l cunoaște pe Cristi și le-a împărtășit tuturor câte ceva din fosta sa relație. Iulia are 19 ani, iar în clasa a 12-a a avut o aventură de un an cu profesorul de matematică.

Deși bărbatul era căsătorit, Iulia și-a asumat totul și a dus acest lucru până la capăt, iar atunci când a văzut că nu mai prezintă interes pentru acesta, i-a spus totul soției sale. Auzind aceste lucruri, Gabriela Cristea a vrut să le dea o lecție tuturor femeilor care procedează ca tânăra Iulia și le-a transmis un mesaj destul de acid.

„În momentul în care vine un domn și zice: Vai, dar nu mă mai înțeleg cu soția, vreau să divorțez...Știți ce aș zice eu? Aș zice: măi băiatule, ia mergi tu și divorțează și după, dacă mai sunt liberă, vedem.
Genul ăsta de oameni sunt niște trișori, nu există așa ceva. Când vă asumați statutul de amantă, nu vă mai plângeți, așteptați-vă să pățiți cele mai nașpa chestii”
a spus frumoasa moderatoare, în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro